MINE ALLER FØRSTE SANGKORT

kr 229,00
Inkl. MVA
Siste varer på lager
Referanse:
Beskrivelse

Fordi sang er barnets første språk 

Men hvordan synge med de minste barna? Vi trengte en sangbok som var enkel å leke med, lett å holde i og vakker å se på. Vi ønsket en sangbok verdt å falle for, så vi laget SingSang. Sanger på kort med barnevennlige avrundede hjørner, trykket i farger av soya på resirkulerbar kartong. 

Enkelt og genialt

Nå med QR kode på alle kort, som gir tilgang på sangen.

Tilfeldigvis er dette like enkelt som det er genialt. Barnet ser på tegningen når du synger sangteksten som står bak på kortet og setter raskt melodi, rytme, bilde og ord i sammenheng. Resultatet er uforglemmelige hyggestunder. “Mine aller første sangkort” fra SingSang inneholder 20 av de mest tradisjonsrike barnesangene som du kjenner fra din egen barndom. I tillegg følger det lekebeskrivelser til flere av sangene og husker du ikke melodien, kan du lytte til gratis lydfiler ved å bla deg gjennom den enkelte sang. 

Gaven som varer livet ut

Mine aller første sangkort er den perfekte gave til “Baby Shower,” barsel, dåp eller jul. Musikk er et viktig kommunikasjonsmiddel for barn, helt fra fødselen. Gjennom musikken kan barnet meddele seg til omverdenen og få svar, også før det kan forstå eller uttrykke seg med ord. Fordi sang er barnets første språk ...

Inneholder 20 av de mest tradisjonsrike barnesangene du selv husker fra din egen barndom.
Hvert sangkort er et lite kunstverk som dere kan bruke fra spedbarnsalder.

Det er enkelt

1. La barnet se på tegningen.
2. Syng sangteksten som står på baksiden av kortet.
Resultatet er uforglemmelige hyggestunder.

Produktdetaljer

Spesifikke referanser

16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger