TAKK FOR EN GOD JOBB - KORT

kr 35,00
Inkl. MVA
Bestillingsvare.
Referanse:
Beskrivelse

Kort fra vår takkeserie som er designet med tanke på å gi ros til mennesker som gjør en formidabel jobb og som gjør det lille ekstra som gjør vår hverdag bedre. Å jobbe i service yrker som barnehage, sykehjem, skole, helse, krever mye mer enn å bare stille opp, man må gi av seg selv. Disse hverdagsheltene spiller en så stor rolle i våre barns liv, det er så fint å si takk for en god jobb.

Dobbelt med hvit innside: 10 X 15 cm. Hvit konvolutt inkludert

På lager fra ca 24 juni

Produktdetaljer

Spesifikke referanser

16 andre produkter i samme kategori:
kr 499,00 Inkl. MVA
Best i test 2018!  Populær nattpose for lun og stabil søvn for de aller minste 0-6 mnd. Nytt design med bladmønster. 100% bambusviskose Öko Tex 100 sert. tekstiler Lun og myk stabil temperatur gjennom hele natten...
kr 121,00 Inkl. MVA
Herbal Aloe bad- og kroppsprodukter er spesielt satt sammen for å tilføre fuktighet for mykere, glattere hud. Inneholder gunstige plantestoffer, og er uten parabener og tilsatte fargestoffer. 250 ml tube.
kr 82,00 Inkl. MVA
Herbal Aloe bad- og kroppsprodukter er spesielt satt sammen for å tilføre fuktighet for mykere, glattere hud. Inneholder gunstige plantestoffer, og er uten parabener og tilsatte fargestoffer. 125 g såpestykke.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger