ENKLERE SMÅBARNSLIV - MUSTHAVE BOK FOR FORELDRE

FÅ MED PLANLEGGEREN FOR 2020 VED BESTILLING AV BOK 30 MARS (GJELDER SÅ LANGT LAGERET REKKER) 

kr 299,00
Inkl. MVA
På lager
Referanse:
Beskrivelse

Endelig er den her, boken som gir deg svaret på hvordan du bytter ut småbarnskaos med småbarnsmagi! Christine Møen Wisløff jobber som politiadvokat i Bergen, har mann og to små barn. I tillegg driver hun bloggen enklersmabarnsliv.no og instagram kontoen @enkleresmabarnsliv. Ambisjonen var et enklere liv med små barn, og mer tid til å skape de gode øyeblikkene. De siste to årene har hun jobbet med å samle alle de beste tipsene og triksene som finnes for småbarnsforeldre mellom to permer.

Rydd, vask og få struktur
Rydd og sorter i både hus, eget hode og kalenderen. Her får du tiltakene og rutinene som letter hverdagen og senker stressnivået. I tillegg får du vasketipsene som gjør det rent i en fei.

Få orden på privatøkonomien
Økonomi er det som flest par krangler om, etter husarbeid. Ved litt planlegging kan du unngå hjerteklapp hver gang du skal dra kortet på butikken de siste dagene før lønningen kommer.

Reise med barn
Slik gjør du familieferien mer overkommelig. Planlegging, pakkelister og forslag til hva du kan aktivisere de små med underveis, kommer trolig godt med.

Friluftsliv og gøy med barn
Hundrevis av aktiviteter du kan gjøre sammen med barna dine. Og friluftslivet som funker uansett ambisjonsnivå.

Mat-tipsene og triksene du trenger
Enkle middagsforslag og lunsjtips til barna, tips til hvordan du kan kaste mindre mat, hvordan du kan snike mer grønnsaker inn i kostholdet eller få kresne barn til å spise.

Bursdag og tradisjoner uten stress
Alt som må på plass for en vellykket bursdagsfeiring, enten du går for den kjappe, den billige eller tar helt av. Hvordan ta vare på tradisjonene og forslag til å lage deres helt egne!

Produktdetaljer

Spesifikke referanser

16 andre produkter i samme kategori:
EASYGROW LITE BILSTOLPOSE - ICE MELANGE
Avslag-15%
Vis mer
Tilbud
kr 679,15 Inkl. MVA kr 799,00
Praktisk, myk og lun vårpose for å ha i bilstol, mindre vogn, sykkelvogn. Herlig og myk bilstolpose i bambusviskose OEKE-TEX® Standard 100 (18.HCN.38944) Non-lock glidelås for rask åpning Universal Bionic Finsih ECO
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger